Rondom wijn en wijngeschiedenis organiseer ik diverse activiteiten. Of ik ben te gast bij een organisatie met een mooie proeverij, boeiende lezing of leerzame workshop. Vaak werk ik samen met andere gepassioneerde culinaire liefhebbers. Zoals met eet!verleden van Manon Henzen, Els Groot of Elsje Bruijnestein.
Een greep uit de opdrachtgevers:
- Mauritshuis, Slow Food Festival 2017
- Bijzondere Collecties UvA, Summerschool van het boek, 2015, 2016 en 2017
- Ketels aan de kade 2014, Rotterdam
- Stedelijk Museum Alkmaar, lezing en proeverij ism eet!verleden
- Romeinenfestival 2014, Nijmegen
- Onno Kleyn’s Okuralezingen, 2014: Wijngeschiedenis
- Museum Dorestad, Wijk bij Duurstede
- Het Utrechts Archief
- Firapeel, Vereniging voor Mediëvistiek, samen met culinair historica Lizet Kruyff
- Festival Gebroeders van Limburg 2012, Nijmegen
- Wijngaard Hoog Beek en Royen, Zeist
De actuele agenda vind je hier. Wil je een proeverij of lezing boeken, neem dan geheel vrijblijvend contact op.